گوشت چرخ کرده به دلیل نرم بودن و انعطافپذیری بالایی که دارد در آشپزی از محبوبیت بالایی برخوردار است و از آنجا که در مدت زمان کوتاهی پخته میشود، برای مواقعی که وقت کافی برای آشپزی ندارید، مناسب است. همچنین در طب سنتی استفاده از گوشت چرخ کرده به دلیل هضم راحتتر نسبت به گوشت تکهای بسیار توصیه شده است. از این نوع گوشت در پخت غذاهای بسیاری نظیر اسپاگتی با گوشت چرخ کرده، رولت گوشت چرخ کرده و یا پلو مخلوط با گوشت چرخ کرده استفاده میشود. گوشت چرخ کرده را میتوان با در نظر گرفتن نوع کاربرد آن، از قسمتهای مختلف بدن دام و با نسبتهای متنوعی از گوشت و چربی یا گوشت گوسفندی و گوساله تهیه کرد. از اینرو ما در این مطلب بهترین ترکیب گوشت چرخ کرده را به شما معرفی خواهیم کرد.
درباره این سایت