زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.
- برنج :4 پیمانه
- مرغ :4 تکه
- پیاز خرد شده نگینی : 1 عدد
- زرد چوبه :1 قاشق مربا خوری
- نمک : 1 قاشق چای خوری
- رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده غلیظ : 4 قاشق غذاخوری
- آبلیمو : 1 قاشق غذاخوری
- گلاب : 1 قاشق غذا خوری
- زرشک :1 پیمانه
- شکر :2 تا 3 قاش غذاخوری
- خلال پسته :100 گرم
- کره :50 گرم
درباره این سایت